Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάρια από το ALBA και τον ΣΕΤΕ

Σεμινάρια από το ALBA και τον ΣΕΤΕ

Το ALBA, Athens Laboratory of Business Administration, και ο ΣΕΤΕ, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια για ‘yield management’ και ‘guerilla marketing’, στο ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών. Το πρώτο σεμινάριο […]

Το ALBA<.>, Athens Laboratory of Business Administration, και ο ΣΕΤΕ<.>, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια για<...> ‘yield management’ και ‘guerilla marketing’, στο ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών.
Το πρώτο σεμινάριο με θέμα το yield management γίνεται στις 21 Φεβρουαρίου και διδάσκει ο Δρας Kevin Donaghy από τον Northern Ireland Hotel and Catering College. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι μεταξύ άλλων το overbooking, η πρόβλεψη για τις μελλοντικές πληρότητες, η σπουδαιότητα της τιμής για την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των δωματίων και η χρήση των δεδομένων των παλαιότερων ετών.
Στο δεύτερο σεμινάριο, που έχει θέμα το guerilla marketing, διδάσκει ο γνωστός καθηγητής Chekitan S. Dev από το School of Hotel Administration του Πανεπιστημίου του Cornell. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τις 25-26 Φεβρουαρίου, και τα θέματα που θα αναλυθούν κατά την διάρκεια του είναι η χρήση τακτικών marketing σε συνδυασμό με μικρούς προϋπολογισμούς από τα στελέχη των επιχειρήσεων που θέλουν να επιτύχουν να αύξηση των πωλήσεων, αύξηση των κινήτρων των υπαλλήλων για παραγωγικότητα, αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε βάρος του ανταγωνισμού, και δημιουργία αποτελεσματικού διαφημιστικού προγράμματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024