Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμινάρια για τη σχέση ξενοδοχίας – περιβάλλοντος σε Καλαμπάκα και Κέρκυρα
Περιβάλλον

Σεμινάρια για τη σχέση ξενοδοχίας – περιβάλλοντος σε Καλαμπάκα και Κέρκυρα

Τα σεμινάρια εντάσσονται στα πλαίσια του οικονομικού προγράμματος 'Πράσινος Τουρισμός', σε συνδυασμό με τις πιστοποιήσεις Green Key της Foundation for Environmental Education και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.

Ολοκληρώθηκαν τα εξειδικευμένα σεμινάρια που έγιναν με συνεργασία των Electrolux Professional, Act Sweden και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΜΚΟ). Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Θεσσαλίας και Κερκύρας, στα ξενοδοχεία Divani – Καλαμπάκα και Corfu Palace – Κέρκυρα, στις 12 και 13 Μαρτίου αντίστοιχα.

Στις ημερίδες συμμετείχαν οι ξενοδόχοι αυτών των γεωγραφικών περιοχών και η θεματολογία αφορούσε στην προώθηση τρόπων και τεχνογνωσίας για την προστασία του μοναδικού προϊόντος μας στον κόσμο, το περιβάλλον. Η εξοικονόμηση ενέργειας, νερού, απορρυπαντικού, χρόνου και η βελτίωση της ροής εργασίας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, ήταν τα κύρια σημεία.  Η βιωσιμότητα και η αποτελεσματική ανταγωνιστικότατα αποτελούν τις έννοιες που μέσα από την εκπαιδευτική αυτή συνεργασία με την τοπική τουριστική βιομηχανία, θα αποδώσουν οφέλη προς όλους. Καλύτερο προϊόν, υψηλότερη παραγωγή, ανώτατη ποιότητα, χαμηλά έξοδα, προστασία του περιβάλλοντος.  

Οι παραπάνω πρωτοπόρες ενέργειες, εντάσσονται στα πλαίσια του οικονομικού προγράμματος “Πράσινος Τουρισμός”, σε συνδυασμό με τις πιστοποιήσεις Green Key της Foundation for Environmental Education και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, πάροχο των σχετικών πιστοποιήσεων προς τα ξενοδοχεία. Αποτελούν δυναμικές πράξεις ώθησης για τη βελτιωμένη ποιότητα αντί χρήσης παλαιών και ξεπερασμένων μεθόδων, συστημάτων και μηχανημάτων, ενεργοβόρων, σπάταλων και μη αποδοτικών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024