Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάρια σε οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί από τη Νομαρχία Ηρακλείου

Σεμινάρια σε οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί από τη Νομαρχία Ηρακλείου

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί στο ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η Νομαρχία Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο, παρουσίατης Νομάρχη Ηρακλείου, […]

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί στο ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η Νομαρχία Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο, παρουσία<...>της Νομάρχη Ηρακλείου, κυρίας Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου, εκπροσωπούμενη από την αρμόδια αντινομάρχη κ. Μαρία Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Ηρακλείου, διοργάνωσε την εκδήλωση στα πλαίσια ενημέρωσης για τις σχετικές πολιτικές δράσεις που προωθούνται, με βάση τα ολοκληρωμένα στοιχεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών. Μεταξύ των θεμάτων ενημέρωσης ήταν και η χορήγηση άδειας προσωρινής μεταφοράς της έδρας των οδηγών και ιδιοκτητών ταξί σε τουριστικές κυρίως περιοχές για τη θερινή περίοδο 2008.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στον τουρισμό, όπως η ανάπτυξη τουριστικής συνείδησης και καλής συμπεριφοράς, οι επιρροές του ανθρώπου στο περιβάλλον και η διαχείριση της Κρητικής διατροφής ως τουριστικού πόρου, καθώς και για πρακτικά θέματα που αφορούν στο επάγγελμά τους, όπως το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η κα. Σχοιναράκη μεταξύ άλλων τόνισε: «Με δεδομένο και το μεγάλο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου, η Νομαρχιακή Αρχή, συνεχίζει να θέτει ως προτεραιότητά της τη διοργάνωση αντίστοιχων σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Είναι σημαντικό με βάση τα φετινά δεδομένα της τουριστικής κίνησης στο νησί μας να επενδύσουμε στη σωστή επαγγελματική συμπεριφορά και τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκομένους – επαγγελματίες και φορείς».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022