Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμινάριο 'Grow Greek Tourism Online' στο Λουτράκι
Σεμινάρια

Σεμινάριο 'Grow Greek Tourism Online' στο Λουτράκι

Ο Οργανισμός Τουρισμού Λουτρακίου διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Ο LTO (Loutraki Tourism Organisation), σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, έφερε τη διοργάνωση του σεμιναρίου της Google “Grow Greek Tourism Online” στο Λουτράκι.

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον εισηγητή της Google, κ. Ηλία Χάντζο, να παρουσιάζει με διαδραστικό τρόπο, εργαλεία της Google που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπτύξουν περαιτέρω την παρουσία των τουριστικών επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο προέρχονταν από τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής (ξενοδοχεία, επισιτιστικά, θεματικές τουριστικές επιχειρήσεις), καθώς και από διαφημιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο LTO διαπίστωσε αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς των επαγγελματιών για το σεμινάριο και σκοπεύει να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024