Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣεμινάριο 'Health & Safety στα ξενοδοχεία' στη Ρόδο
Σεμινάρια

Σεμινάριο 'Health & Safety στα ξενοδοχεία' στη Ρόδο

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου (ΣΔΞΡ) διοργανώνει στο ξενοδοχείο Semiramis της Ρόδου διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα “Health & Safety στα ξενοδοχεία” για τα μέλη του που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το 10ωρο αυτό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί με σκοπό τον εμπλουτισμό και επικαιροποίηση των γνώσεων των στελεχών μιας ξενοδοχειακής μονάδας βάσει των νέων προδιαγραφών και απαιτήσεων των Tour Operators. Να τους προετοιμάσει για τις επιθεωρήσεις στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας από τους τουριστικούς οργανισμούς, ούτως ώστε να αποφεύγουν χαμηλές αξιολογήσεις, γεγονός που οδηγεί στην διακοπή των πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Θα αναλυθεί επικουρικά και η σύνδεση των ανωτέρω με τη διαχείριση απαιτήσεων (claims) των πελατών / Tour Operators και η επιτυχής αντιμετώπιση τους.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες με  τριετή ισχύ.

Ενημερωτικά ο Σύλλογος αναφέρει ότι είναι απαίτηση τόσο από την εθνική νομοθεσία όσο και από τους tour operators η σχετική εκπαίδευση όλων των ασχολούμενων‎ με θέματα H&S στις ξενοδοχειακές μονάδες  και το συγκεκριμένο σεμινάριο καλύπτει πλήρως την απαίτηση αυτή.

Ο εισηγητής κ. Θεόδωρος Αργυρίου είναι επικεφαλής επιθεωρητής Health & Safety της εταιρείας SGS, η οποία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Tour Operators, μεταξύ των οποίων οι TUI, Thomas Cook και Jet 2 Holidays.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024