Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣεμινάριο για επιτυχημένο μάνατζμεντ από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου
Σεμινάρια

Σεμινάριο για επιτυχημένο μάνατζμεντ από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ομιλητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής Μάνατζμεντ, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντά, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Επιτυχημένο Μάνατζμεντ”. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 (προσέλευση 17:45) στο ξενοδοχείο “Semiramis“, στην πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Μπουραντάς είναι καθηγητής Μάνατζμεντ, διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για
στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, Επίσης έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές στις οποίες έχουν απονεμηθεί το πρώτο και το δεύτερο Ευρωπαϊκό Βραβείο.

Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο κ. Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών. Έχει βραβευθεί, επανειλημμένα, με τον “Τίτλο Υψηλής Διδακτικής Επίδοσης” από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεγάλος αριθμός συνεντεύξεών του έχει φιλοξενηθεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο, καθώς και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Νew York Times, Diezeit, Γερμανική Ραδιοφωνία, Φιλανδική τηλεόραση κ.ά.).

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους – συνεργάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023