Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΠΟΣ: Πρωτοβουλία για συνεδριακή ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

ΣΕΠΟΣ: Πρωτοβουλία για συνεδριακή ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση τουριστικών, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ), την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 14:00 στο ξενοδοχείο Hyatt […]

Συνάντηση τουριστικών, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (ΣΕΠΟΣ<.>), την<...> Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 14:00 στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, με την ευρύτερη συνεργασία επαγγελματικών κλάδων που εμπλέκονται στο συνεδριακό αντικείμενο.

Τα θέματα της συνάντησης αυτής, στην οποία θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΠΟΣ-HAPCO κ. Δημήτρης Μάντζιος είναι "Ανταλλαγή απόψεων – συσπείρωση για τον συντονισμό ενεργειών που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της".

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΣΕΠΟΣ η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην αναγκαιότητα συνεργασίας των εμπλεκομένων στο συνέδριο με συμφέροντα επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού, επιστημονικού και επιχειρηματικού φάσματος, σύμφωνα με τα πρότυπα που ακολουθούνται στις χώρες με αναπτυγμένο συνεδριακό τουρισμό.

Η δραστηριοποίηση του ΣΕΠΟΣ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενθαρρύνεται από τη διαφαινόμενη ανάπτυξη και αναβάθμιση της συνεδριακής υποδομής της χώρας μας, που αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για να συμπεριληφθεί η Ελλάδα 'στο κλαμπ των χωρών συνεδριακού προορισμού'. Τα προαναφερόμενα επιβεβαιώνονται από τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Χριστοδουλάκη, περί μελετώμενης από την κυβέρνηση χρησιμοποίηση του κτιρίου του Ανατολικού Αερολιμένα του Ελληνικού για το Διεθνές Συνεδριακό-Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024