Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Όχι θριαμβολογίες για τα προσωρινά τουριστικά οφέλη λόγω των ταραχών στην Αίγυπτο
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΣΕΤΕ: Όχι θριαμβολογίες για τα προσωρινά τουριστικά οφέλη λόγω των ταραχών στην Αίγυπτο

Η ενδεχόμενη θετική επίπτωση στον ελληνικό τουρισμό από τα δραματικά γεγονότα στην Αίγυπτο θα είναι μικρή, της τάξης του 1-2% επιπλέον στην τουριστική κίνηση της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

Να μην αποπροσανατολίζεται ο τουριστικός τομέας με τα προσωρινά προβλήματα των γειτονικών χωρών, αλλά να ενταθεί η μακροχρόνια στρατηγική αναβάθμιση της ποιότητας και της προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στα πιθανά οφέλη του ελληνικού τουρισμού από τα πρόσφατα γεγονότα στην Αίγυπτο.

Ο κ. Ανδρεάδης, αναφερόμενος στις εξελίξεις της Αιγύπτου, τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και όχι θριαμβολογίες. “Μια πιθανή αποσταθεροποίηση ή και ανάφλεξη της ευρύτερης περιοχής, εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους, παρά οφέλη για τον τουρισμό μας. Η ενδεχόμενη θετική επίπτωση στον ελληνικό τουρισμό θα είναι μικρή, της τάξης του 1% – 2% επιπλέον στην τουριστική κίνηση της χώρας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024