Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Συνάντηση εφ` όλης της ύλης με την νέα ηγεσία του τουρισμού

ΣΕΤΕ: Συνάντηση εφ` όλης της ύλης με την νέα ηγεσία του τουρισμού

Συνάντηση με τον υπουργό τουρισμού Δημ. Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό Αναστ. Λιάσκο είχε την Τετάρτη το προεδρείο του ΣΕΤΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού…

Συνάντηση με τον υπουργό τουρισμού Δημ. Αβραμόπουλο και τον υφυπουργό Αναστ. Λιάσκο είχε την Τετάρτη το προεδρείο<...> του ΣΕΤΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού ενημέρωσε τον Σύνδεσμο σχετικά με τις πρωτοβουλίες που σκοπεύει να πάρει στο άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του ο ΣΕΤΕ κατέθεσε τις απόψεις του σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας αναφερόμενος στα ακόλουθα θέματα:

  • σε θέματα αποκλειστικής, ή κατά κύριο λόγο, αρμοδιότητας του Υπουργείου Τουρισμού, όπως: ο τουρισμός ως αναπτυξιακός μοχλός της εθνικής οικονομίας, επικοινωνιακή στρατηγική, πολιτική ζήτησης και προσφοράς, επιστημονική υποστήριξη της τουριστικής οικονομίας, τουριστική εκπαίδευση
  • σε βασικά προβλήματα του τουρισμού κύριας αρμοδιότητας άλλων Υπουργείων

Επίσης, έγινε αναφορά στις τάσεις του παγκόσμιου τουρισμού καθώς και στις πρόσφατες εξελίξεις σε ανταγωνίστριες χώρες.

Εκ μέρους του ΣΕΤΕ στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Σ. Ανδρεάδης, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Ν. Αγγελόπουλος, Σ. Γκολέμης, Ν.Καψή, Ι. Ευαγγέλου, Σ. Πολυκράτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γ. Βερνίκος, ο Ταμίας κ. Τ. Κούμανης, ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Σ. Κοκοτός και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γ. Δρακόπουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024