Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣκληρές δηλώσεις Κεφαλογιάννη και Πλακιωτάκη για το νομοσχέδιο του καμποτάζ
Νέα Δημοκρατία

Σκληρές δηλώσεις Κεφαλογιάννη και Πλακιωτάκη για το νομοσχέδιο του καμποτάζ

Σπασμωδικές, πρόχειρες και νεφελώδεις κινήσεις, χαρακτηρίζει η Ν.Δ. όσα περιλαμβάνονται για την άρση του καμποτάζ και την στήριξη της κρουαζιέρας στο προτεινόμενο Νομοσχέδιο, το οποίο συζητήθηκε στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο. Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Ν.Δ., βουλευτής Ρεθύμνου Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας, βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης σε δήλωσή τους αναφέρουν…

Σπασμωδικές, πρόχειρες και νεφελώδεις κινήσεις, χαρακτηρίζει η Ν.Δ. όσα περιλαμβάνονται για την άρση<...> του καμποτάζ και την στήριξη της κρουαζιέρας στο προτεινόμενο Νομοσχέδιο, το οποίο συζητήθηκε στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο. Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Ν.Δ., βουλευτής Ρεθύμνου Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας, βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης σε δήλωσή τους αναφέρουν ακόμη πως «Η Ναυτιλία και ο Τουρισμός, οι πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας, χρειάζονται μέτρα και όχι ημίμετρα. Χρειάζονται όραμα και συγκεκριμένες τομές και όχι γεμάτα στρεβλώσεις σχέδια νόμου ή άστοχες επιλογές και, μάλιστα, με αμφισβητήσιμα αποτελέσματα. Πρέπει, επιτέλους, η Κυβέρνηση να πάρει ξεκάθαρη θέση και να καταλάβει ότι, με τακτικές Ποντίου Πιλάτου ή πειραματισμούς σε τόσο ζωτικής σημασίας πεδία, δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση».

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024