Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣπηλιωτόπουλος: Ανέπαφος από τον σεισμό ο τουριστικός τομέας
Σύσκεψη με φορείς του Ν. Ηλείας

Σπηλιωτόπουλος: Ανέπαφος από τον σεισμό ο τουριστικός τομέας

Σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του Τουρισμού του Νομού Ηλείας, κατά την οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση των τουριστικών υποδομών μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή, είχε χτες το απόγευμα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης…

Σύσκεψη εργασίας στο Δημαρχείο Ανδραβίδας, με τους φορείς της Αυτοδιοίκησης και του Τουρισμού του Νομού Ηλείας, κατά την οποία ενημερώθηκε για την κατάσταση των τουριστικών υποδομών μετά το σεισμό που έπληξε την περιοχή, είχε χτες<...>το απόγευμα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Για τον τουριστικό τομέα, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Υπουργός, “μπορούμε να πούμε ότι εμείς ευτυχώς βγήκαμε ανέπαφοι, από τις συνέπειες του χθεσινού σεισμού, καθώς οι υποδομές μας δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων πως “οι τουριστικές υποδομές του νομού Ηλείας αλλά και της Αχαΐας, είναι τόσο ισχυρές, τόσο δυνατές που θα βοηθήσουν και θα καλύψουν ενδεχομένως αδυναμίες, σε άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας, μετά από τα τελευταία αυτά αρνητικά γεγονότα”.

Όσον αφορά στη φημολογία περί ακυρώσεων, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ακύρωση και κανένας απολύτως τραυματισμός κανενός επισκέπτη. Όλα είναι πρόσθεσε όπως ήταν και πριν από τον σεισμό. Η ζωή στα ξενοδοχεία της περιοχής συνεχίζει να είναι κανονική. Οι τουρίστες της περιοχής συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις ίδιες ευκολίες που είχαν και πριν από τον σεισμό. Τα πάντα είναι απολύτως φυσιολογικά και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Και βεβαίως ο τουρισμός μας μπορεί να βοηθήσει και την τοπική οικονομία».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024