Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτα “χέρια” του Ευαγγέλου και πάλι η προεδρία του HATTA
Ισχυρή εκπροσώπηση της περιφέρειας στο νέο Δ.Σ.

Στα “χέρια” του Ευαγγέλου και πάλι η προεδρία του HATTA

Καθήκοντα προέδρου συνεχίζει να ασκεί στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων από τις αρχαιρεσίες του ΗΑΤΤΑ…

Καθήκοντα προέδρου συνεχίζει να ασκεί στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο<...>διαμορφώθηκε μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων από τις αρχαιρεσίες του ΗΑΤΤΑ που έλαβαν χώρα στις 28 Μαρτίου, ενώ η συγκρότηση του σε σώμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 1 Απριλίου 2008.

Αναλυτικότερα, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ έχει ως ακολούθως:

  • Πρόεδρος: Γιάννης Ευαγγέλου, Αθήνα
  • Αντιπρόεδροι: Στάθης Σκρέτας (Αθήνα), Σταύρος Μπουζάνης (Αθήνα), Αργυρώ Φίλη (Πάρος)
  • Γεν. Γραμματέας: Νίκος Παπαλέξης, Πάτρα
  • Ταμίας: Γιώργος Λουμίτης, Πάτρα
  • Γεν. Έφορος: Βασίλης Κοντός, Κέρκυρα
  • Μέλη: Βασιλική Σκάγια (Θεσσαλονίκη), Γιάννης Παπαδάκης (Ηράκλειο), Κλωντ Αρκούρ (Αθήνα), Λύσσανδρος Τσιλίδης (Αθήνα), Μάκης Ιωακειμίδης (Αθήνα), Μάριος Καμμένος (Βόλος), Μιχάλης Ζορπίδης (Θεσσαλονίκη), Σίμος Παπαηλίας (Ιωάννινα).


Όπως δήλωσε ο επανεκλεγέντας πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, “το νέο Δ. Σ. έχει καταγράψει ήδη μια μεγάλη επιτυχία την οποία οφείλει στα μέλη που ψήφησαν, καθώς αποτελείται κατά πλειοψηφία (9/15) από εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της περιφέρειας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο δυνατή και συνεχή παρουσία του ΗΑΤΤΑ σε κάθε γωνιά της χώρας. Ταυτόχρονα, η παρουσία τόσο παλιών και έμπειρων μελών όσο και νέων προσώπων δίνει μια νέα δυναμική στο Δ. Σ. του ΗΑΤΤΑ. Τέλος, ιδιαίτερη ικανοποίηση προκαλεί και το γεγονός ότι μεταξύ των μελών του νέου Δ. Σ. υπάρχουν εκπρόσωποι γραφείων, που καλύπτουν όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και εξειδίκευσης, εξασφαλίζοντας τεχνογνωσία και εμπειρία σε κάθε τομέα”.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024