Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣταθμός ΕΚΑΒ εντός των χώρων της ΔΕΘ
Επιστολή του Π. Ψωμιάδη στους προέδρους της ΔΕΘ και της HELEXPO

Σταθμός ΕΚΑΒ εντός των χώρων της ΔΕΘ

Επιστολή προς τους προέδρους της ΔΕΘ, κ. Δημήτρη Μπακατσέλο και της Helexpo κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την πρόθεση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης να […]

Επιστολή προς τους προέδρους της ΔΕΘ, κ. Δημήτρη Μπακατσέλο και της Helexpo κ. Αριστοτέλη Θωμόπουλο<...> έστειλε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την πρόθεση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης να παραχωρήσει τη χρήση του περιπτέρου της εντός του χώρου της ΔΕΘ στο Εθνικό Κέντρο Aμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), προκειμένου να σταθμεύει εκεί ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της περιοχής (κεντρο-ανατολικά).

Με την εξαίρεση του διαστήματος 20 ημερών στην περίοδο της ΔΕΘ, ο νομάρχης ζητά από τη ΔΕΘ και τη HELEXPO να εγκρίνουν την εγκατάσταση στο χώρο του περιπτέρου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ενός ασθενοφόρου και δύο ανδρών του ΕΚΑΒ.

Το κείμενο της επιστολής του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

“Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μας να παραχωρήσουμε τη χρήση του περιπτέρου της ΝΑΘ που βρίσκεται εντός του χώρου της ΔΕΘ (νότια πύλη) στο Εθνικό Κέντρο Aμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), προκειμένου να σταθμεύει εκεί ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της περιοχής (κέντρο-ανατολικά).

Είναι αυτονόητο ότι δε θα ισχύει η παραχώρηση προς το ΕΚΑΒ για χρονικό διάστημα 20 ημερών στην περίοδο της ΔΕΘ, στην οποία η Νομαρχία μας συμμετέχει κάθε χρόνο.

Κατόπιν τούτων, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και με δεδομένο το ενδιαφέρον σας για την παροχή άμεσης βοήθειας στους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν, σας παρακαλώ να εγκρίνετε την εγκατάσταση στο χώρο ενός ασθενοφόρου και δύο ανδρών του ΕΚΑΒ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024