Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΣταύρος Αρναουτάκης: Συνεργασία όλων των τουριστικών φορέων σε μια Αναπτυξιακή εταιρία για την ανάδειξη της Κρήτης

Σταύρος Αρναουτάκης: Συνεργασία όλων των τουριστικών φορέων σε μια Αναπτυξιακή εταιρία για την ανάδειξη της Κρήτης

Τις προοπτικές της Ρώσικης αγοράς παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης MITT στη Μόσχα ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης μιλάει στο TravelDailyNews στο πλαίσιο της έκθεσης ΜΙΤΤ στη Μόσχα, για τη Ρωσική αγορά στην Κρήτη, και καλεί για συνεργασία και συμπόρευση όλων των τουριστικών παραγόντων, ανακοινώνει την Αναπτυξιακή Εταιρία με τους φορείς του τουρισμού και την Περιφέρεια, και προβλέπει ότι αν υπάρξει ηρεμία χωρίς δυσφήμιση και απεργίες θα έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο.

Διαλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει και δείτε το αντίστοιχο βίντεο.

Ερώτηση 1

Είμαστε στην έκθεση ΜΙΤΤ στη Μόσχα μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. κ. Αρναουτάκη, εδώ και καιρό παραδοσιακές αγορές για την Κρήτη είναι η Γερμανία, η Αγγλία, και οι Σκανδιναβικές χώρες, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η θέση της Ρωσίας?

Ερώτηση 2

Τι ενέργειες κάνετε για να προσεγγίσετε την αγορά της Ρωσίας;

Ερώτηση 3

Τι προβλέπετε φέτος για τον τουρισμό στην Κρήτη;

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022
24/11/2022
23/11/2022