Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςSTEPFOR+Ν.Πέλλας: Εκδήλωση για την προβολή του τοπικού προϊόντος

STEPFOR+Ν.Πέλλας: Εκδήλωση για την προβολή του τοπικού προϊόντος

Το δίκτυο Συνεργαζόμενων Τουριστικών Επιχειρήσεων Πολιτιστικών Φορέων Ν.Πέλλας (STEPFOR+) διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την κορυφαία ετήσια εκδήλωσή του, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμούστις 27 Σεπτεμβρίου. Η […]

Το δίκτυο Συνεργαζόμενων Τουριστικών Επιχειρήσεων Πολιτιστικών Φορέων Ν.Πέλλας (STEPFOR+) διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την κορυφαία ετήσια εκδήλωσή του, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού<...>στις 27 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση φέτος θα έχει θέμα την προβολή – προώθηση των τοπικών προϊόντων μέσω δικτύων και θα διεξαχθεί στον χώρο της Αεορολέσχης Έδεσσας (Ανεμοδρόμιο Παναγίτσας) στις 19:00 μμ. Αναμένεται η συμμετοχή εκπροσώπων του τουρισμού και του πολιτισμού, ενώσεων, φορέων και επιχειρηματιών άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένων με τον τουριστικό τομέα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο επιμορφωτικά σεμινάρια με την εξής θεματολογία: «Τα άγρια μανιτάρια των ελληνικών βουνών» και «Οινογνωσία – γευσιγνωσία κρασιών του Ν.Πέλλας». Επιπλέον μέσα από το πρόγραμμα STEPFOR+GASTRONOMY θα διεξαχθεί ελεύθερος διαγωνισμός δημιουργικής μαγειρικής με τοπικά προϊόντα προερχόμενα από τις επιχειρήσεις του STEPFOR+ και γενικότερα από την περιοχή της Πέλλας. Η διοργάνωση του διαγωνισμού είναι υπό την αιγίδα του Chef Club Β.Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς».

Δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια και το διαγωνισμό γίνονται καθημερινά μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024