Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΚΚΕΔΙ για το πολύμηνο κλείσιμο στην εστίαση
Εστίαση

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το ΠΑΣΚΚΕΔΙ για το πολύμηνο κλείσιμο στην εστίαση

Τα μέλη του Σωματείου ζητούν την άμεση επαναλειτουργία της εστίασης, με αυστηρά πρωτόκολλα.

“Στα πλαίσια της εξοντωτικής επιχειρηματολογίας της κυβέρνησης, όσον αφορά τη λειτουργία της εστίασης, το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, η συρρίκνωση του κύκλου εργασιών του κλάδου μας, τα μηδαμινά έσοδα, το ψυχολογικό βάρος, η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, υποχρεώνει το Σωματείο μας, μέσω του νομικού μας παραστάτη δικηγόρου Αθηνών κ. Γεωργίου Λαφαζάνου, να κινητοποιηθεί άμεσα προς αποκατάσταση της αδικίας που υφιστάμεθα ως ζωτικές επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας”, σημειώνει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ).

“Τα μέλη του Σωματείου μας ασφυκτιούν και ζητούν την άμεση επαναλειτουργία, με αυστηρά πρωτόκολλα, για να μη χρειαστεί να ξανακλείσουμε.

Διαμηνύουμε προς την κυβέρνηση ότι πρωταρχικός στόχος μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και παραμένουμε προσηλωμένοι στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Επιθυμούμε τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και δε θέλουμε να ζούμε με κρατικό χρήμα χάρη στις επιστρεπτέες προκαταβολές, που ουσιαστικά είναι δάνεια που υποχρεούμεθα να επιστρέψουμε.

Προς τούτο καλούμε τα μέλη μας σε συστράτευση και γνωστοποίηση της πρόθεσής μας στα μη μέλη του Σωματείου μας προκειμένου να ενδυναμώσουμε τον αγώνα μας, δεδομένου ότι σε ΟΥΔΕΜΙΑ πολιτική παράταξη ανήκουμε, από ΟΥΔΕΝΑΝ φορέα  χρηματοδοτούμεθα και είμαστε αυτόνομοι όσον αφορά την δραστηριότητά μας στον ζωτικό χώρο της εστίασης που απασχολεί χιλιάδες εργαζομένους τους οποίους οφείλουμε να προστατεύσουμε.

Αγώνας λοιπόν και προσπάθεια για τη διασφάλιση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων“.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024