Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Ρουμανία μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Στη Ρουμανία μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Τουρισμού

Σήμερα ο κ. Βασίλης Κικίλιας θα συναντηθεί διαδοχικά με Τour Οperators, καθώς και με τα μέλη της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ρουμανίας.

Στη Ρουμανία μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με Τour Οperators, πολιτικούς παράγοντες της χώρας καθώς και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, ο υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί διαδοχικά με Τour Οperators, καθώς και με τα μέλη της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ρουμανίας. Επίσης θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον υφυπουργό Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού της Ρουμανίας Rus Lucian Ioan και δείπνο εργασίας με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας.

Την Πέμπτη 5 Μαΐου ο κ. Κικίλιας θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Ρουμανίας και θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Ελληνο-Ρουμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Ελλήνων επιχειρηματιών στη Ρουμανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024