Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη σύσταση τεχνοκρατικής Επιτροπής προχώρησε η Π.Ε.Τ.Α.Γ.Α.
Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών

Στη σύσταση τεχνοκρατικής Επιτροπής προχώρησε η Π.Ε.Τ.Α.Γ.Α.

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών – Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., στο ξενοδοχείο Electra Palace. Κατά την Γενική Συνέλευσησυζητήθηκαν καυτά […]

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών – Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α., στο ξενοδοχείο Electra Palace. Κατά την Γενική Συνέλευση<...>συζητήθηκαν καυτά θέματα και προβλήματα του κλάδου, καθώς επίσης και οι λύσεις που έχουν δοθεί στα περισσότερα εξ αυτών.

Μάλιστα, για την επίλυση των διαφορών σχετικά με την ομαλή λειτουργία των γραφείων, μεταξύ των γραφείων ταξιδίων αερομεταφορών και των αεροπορικών εταιριών, συγκροτήθηκε τεχνοκρατική επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν επίσης και τα εξής μέλη της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.:


  • Κώστας Οικονόμου, MARINE TOURS S.A

  • Μιχάλης Μαραγκόπουλος, AKTINA S.A

  • Γεράσιμος Πατρίκιος, AMPHITRION HOLIDAYS

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, η Amadeus Hellas παρουσίασε μελέτη της Hermes Management Consulting, για την αύξηση της κερδοφορίας και την μείωση στα κόστη για τα γραφεία ταξιδίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024