Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού συμβάλλει ο Τομέας Τουρισμού της Ν.Δ.

Στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού συμβάλλει ο Τομέας Τουρισμού της Ν.Δ.

Σημαντικές αποφάσεις για τη συνδρομή του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,ελήφθησαν κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου, στην οποία προήδρευσε ο αρμόδιος τομεάρχης, κ. […]

Σημαντικές αποφάσεις για τη συνδρομή του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,<...>ελήφθησαν κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου, στην οποία προήδρευσε ο αρμόδιος τομεάρχης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδων εργασίας με συγκεκριμένους θεματικούς τομείς, όπως τα κάμπινγκ, η τουριστική ενημέρωση, η διεύρυνση της επικοινωνίας κ.τ.λ..

Ακόμα, αποφασίστηκε η διατύπωση και κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων ανά τομέα, όπως και η παρουσίαση – ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εργασιών, σε ημερίδες που θα λάβουν χώρα εντός του 2006.

Τέλος, οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση συμφώνησαν στη συνεχή συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, τόσο σε κοινοβουλευτικό, όσο και στο ευρύτερο πολιτικό επίπεδο.

Στην ομιλία του, ο κ. Καλαφάτης τόνισε τη σημασία της λειτουργίας του οργάνου, το οποίο, όπως ανέφερε “μπορεί να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη συμβολή του στο έργο της κυβέρνησης, με τη δυνατότητα ορθών και επιστημονικά τεκμηριωμένων προτάσεων και τοποθετήσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024