Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην έκθεση ATM για δεύτερη χρονιά ο HAPCO
Arabian Travel Market

Στην έκθεση ATM για δεύτερη χρονιά ο HAPCO

Συμβάλλοντας στην προβολή της Ελλάδας ως ανταγωνιστικός συνεδριακός προορισμός προς νέες αγορές, καθώς και στην ανάδειξη υπηρεσιών των μελών του, ο HAPCO, στο πλαίσιο των δράσεών του, συμμετείχε για δεύτερη […]

Συμβάλλοντας στην προβολή της Ελλάδας ως ανταγωνιστικός συνεδριακός προορισμός προς νέες αγορές, καθώς και στην ανάδειξη υπηρεσιών των μελών του, ο HAPCO, στο πλαίσιο των δράσεών του, συμμετείχε για δεύτερη φορά<...>στη Διεθνή Έκθεση “Arabian Travel Market”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai International Convention & Exhibition Center στις 6 – 9 Μαΐου 2008 με booth 9 τμ. στο ιδιαίτερα καλαίσθητο ελληνικό περίπτερο, το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία – μέλος του HAPCO – Interform.

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το περίπτερο του Συνδέσμου και συνομίλησε με τον εκπρόσωπο του HAPCO, κ. Γιάννη Κυπαρισσόπουλο, Υπεύθυνο Marketing & Επικοινωνίας του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης έκθεσης, στο booth του HAPCO πραγματοποιήθηκαν πολλές επαφές με τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους ξενοδοχείων και επαγγελματίες του τουρισμού γενικότερα, δεδομένου ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πρόσφατα, επιδεικνύουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική τουριστική αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024