Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην προέγκριση δύο επενδυτικών σχεδίων για clusters αγροτουρισμού προχώρησε η ΑΝΕΘ Α.Ε.

Στην προέγκριση δύο επενδυτικών σχεδίων για clusters αγροτουρισμού προχώρησε η ΑΝΕΘ Α.Ε.

Στην προέγκριση δύο επενδυτικών σχεδίων, συνολικού προϋπολογισμού 217.000 ευρώ, στον τομέα του αγροτουρισμού και της μεταποίησης,προχώρησε την Τρίτη, 15 Νοέμβριου 2005, η Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ Α.Ε.), στο πλαίσιο της […]

Στην προέγκριση δύο επενδυτικών σχεδίων, συνολικού προϋπολογισμού 217.000 ευρώ, στον τομέα του αγροτουρισμού και της μεταποίησης,<...>προχώρησε την Τρίτη, 15 Νοέμβριου 2005, η Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ Α.Ε.), στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας LEADER+ για το νομό.

Συγκεκριμένα, τις δύο προτάσεις, που αφορούν κατά βάση δράσεις προβολής και προώθησης, υπέβαλαν ισάριθμα επιχειρηματικά δίκτυα – `clusters`, με έδρα τη Νέα Απολλωνία. Να σημειωθεί ότι η ΑΝΕΘ αποτελεί την Ομάδα Τοπικής Δράσης – ΟΤΔ, για την υλοποίηση του LEADER+ στο νομό Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στο περιεχόμενο των επενδυτικών προτάσεων των δύο δικτύων (Αστικές Εταιρίες Μη Κερδοσκοπικού Σκοπού), αυτό περιλαμβάνει κατά βάση την υλοποίηση ενεργειών του κάθε `cluster`, προς όφελος των επιχειρήσεων – μελών του (π.χ., ανάπτυξη λογότυπου, δημιουργία ιστοσελίδας, συμμετοχή σε εκθέσεις, σχεδιασμό και εκτύπωση κοινών εντύπων, καταχώριση άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά).

Οι προτάσεις αξιολογήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα από τριμελή επιτροπή. Ακολούθως και μετά την έκδοση σύμφωνης γνώμης από την Υπηρεσία Διαχείρισης του Leader+, θα υπογραφούν οι απαιτούμενες συμβάσεις, για να ξεκινήσει η υλοποίηση των ενεργειών των Δικτύων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024