Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην τεχνική συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος Interreg «Ελλάδα – Κύπρος» στην Αγία Νάπα συμμετέχει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης
Αειφόρος Τουρισμός

Στην τεχνική συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος Interreg «Ελλάδα – Κύπρος» στην Αγία Νάπα συμμετέχει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης είναι εταίρος στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ και το υπόλοιπο από εθνικούς πόρους.

Στην Κύπρο βρίσκεται από εχθές Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Τεχνικής Συνάντησης της πράξης με τίτλο «Προσβάσιμη Φύση και Πολιτισμός – Αειφόρος Τουρισμός» και ακρωνύμιο In-Heritage, των εταίρων του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg «Ελλάδα – Κύπρος», που πραγματοποιείται στην Αγία Νάπα.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Ρεθύμνης είναι εταίρος στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ και το υπόλοιπο από εθνικούς πόρους.

Στο πλαίσιο της τεχνικής συνάντησης, θα γίνει διαχείριση και συντονισμός του έργου, θα παρουσιαστεί η πρόοδος των ενεργειών που αποφασίστηκαν κατά την εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων ενώ προβλέπεται ακόμη Συνεδρίαση Ομάδας Διαχείρισης της Πράξης, επίσκεψη στους χώρους παρέμβασης της Πράξης σε περιοχές της Αγίας Νάπας, συνέντευξη τύπου κ.α.

Κατά την επιστροφή του, το πρωϊ της προσεχούς Παρασκευής, ο Δήμαρχος θα παραμείνει στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση του Προεδρείου ΚΕΔΕ, του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης καθώς και της ολομέλειας Δημάρχων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024