Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτήριξη της Προεδρίας της Δημοκρατίας δράσεων του ΥΠΠΟΤ στο εξωτερικό
Συνάντηση Π. Γερουλάνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στήριξη της Προεδρίας της Δημοκρατίας δράσεων του ΥΠΠΟΤ στο εξωτερικό

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια είχε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο στον πολιτισμό και τον τουρισμό όσο και στον αθλητισμό…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια είχε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος κατά τη<...> διάρκεια της οποίας συζήτησαν θέματα που αφορούν τόσο στον πολιτισμό και τον τουρισμό όσο και στον αθλητισμό.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να στηρίξει η Προεδρία της Δημοκρατίας με την αιγίδα της μια σειρά δράσεων του ΥΠΠΟΤ στο εξωτερικό για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο επικείμενο ταξίδι του υπουργού στη Μέση Ανατολή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που γνωρίζει άριστα την περιοχή, συμφώνησε πως η Μέση Ανατολή έχει κομβική σημασία για αναπτυξιακά θέματα που ενδιαφέρεται να προωθήσει η χώρα μας. Ειδικότερα, ο ελληνικός τουρισμός και ο πολιτισμός μέσα από τις συνέργειες που δημιουργούν μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον επενδυτών και να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία μας. Ο κ. Γερουλάνος ανέφερε πως υπάρχει σε εξέλιξη μια συζήτηση για την ανταλλαγή εκθέσεων, η οποία μπορεί να αποτελέσει γέφυρα για περαιτέρω συνεργασία.

Ο κ. Παπούλιας ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν τον Μαραθώνιο και συμφώνησε να μπουν υπό την αιγίδα του ορισμένες από τις πολιτιστικές δράσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024