Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης το 2ο Τουριστικό Forum για τη Μακεδονία και τη Θράκη
Τουριστικό φόρουμ

Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης το 2ο Τουριστικό Forum για τη Μακεδονία και τη Θράκη

Στη διάρκεια του 2ου Τουριστικού Forum για τη Μακεδονία και τη Θράκη θα παρουσιαστεί το portal για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ θα τεθούν επί τάπητος και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και πιο συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων του 2ου ορόφου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και ώρα 10 το πρωί το δεύτερο τουριστικό φόρουμ, ύστερα από σχετική πρόσκληση που απέστειλε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, σε όλους τους φορείς του τουρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης θα παρουσιαστεί το portal για την ανάδειξη του εναλλακτικού τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, θα συζητηθεί η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη του δεύτερου πανελλήνιου συνεδρίου προσκυνηματικού τουρισμού, θα γίνει αποτίμηση της συμμετοχής του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Σόφιας, του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου, ενώ θα τεθούν επί τάπητος και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Μακεδονίας και της Θράκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024