Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυμμετοχή της ΕΝΑΕ σε ημερίδα για την προστασία από τις πυρκαγιές
Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος

Συμμετοχή της ΕΝΑΕ σε ημερίδα για την προστασία από τις πυρκαγιές

Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην υπηρεσία της πρόληψης και της προστασίας του πολίτη και του οικοσυστήματος από τις δασικές πυρκαγιές. Αξιολόγηση-προοπτικές» συνδιοργανώνει η Ένωση ΝομαρχιακώνΑυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ), […]

Ημερίδα με θέμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην υπηρεσία της πρόληψης και της προστασίας του πολίτη και του οικοσυστήματος από τις δασικές πυρκαγιές. Αξιολόγηση-προοπτικές» συνδιοργανώνει η Ένωση Νομαρχιακών<...>Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (ΕΝΑΕ), σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-ΤΕΕ) και την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΕΜηΠΕΕ) και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Υπ. Εσωτερικών, του Υπ. Μεταφορών και Επικοινωνιών και της ΚΕΔΚΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 5 Μαΐου 2008, ώρα 9.00 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στην Αθήνα και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση και η ανάπτυξη ενός εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από το θέμα της προστασίας του δασικού πλούτου της χώρας, αλλά και συνολικά της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος που έχει αρνητικές συνέπειες για όλους μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024