Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών TOs σε Βρέμη, Αμβούργο και Δρέσδη
Προώθηση προορισμού

Συμμετοχή του ΕΟΤ σε roadshows δύο γερμανικών TOs σε Βρέμη, Αμβούργο και Δρέσδη

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν, ανά πόλη, περίπου 60 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τους TOs Schauinsland-Reisen και FTI Touristik.

Στο πλαίσιο της εθνικής τουριστικής πολιτικής για υλοποίηση δράσεων δημοσίων σχέσεων με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας συμμετείχε σε roadshows που διοργάνωσαν τις προηγούμενες ημέρες δύο από τους κυριότερους γερμανικούς TOs.

Συγκεκριμένα, στις 11, 12 και 13 Ιουνίου έλαβε μέρος σε εκδηλώσεις του Τ.Ο Schauinsland-Reisen, που πραγματοποιήθηκαν στο Bad Zwischenahn, στη Βρέμη και το Αμβούργο, αντιστοίχως, ενώ στις 18, 19 και 24 Ιουνίου συμμετείχε σε ενημερωτικά events του Τ.Ο. FTI Touristik, τα οποία διοργανώθηκαν, αντίστοιχα, στη Βρέμη, το Ανόβερο και τη Δρέσδη. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχαν ανά πόλη περίπου 60 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που συνεργάζονται με τους συγκεκριμένους TOs, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά από την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γερμανίας κα Αρετή Πρίνου για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών για όλο το χρόνο.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Τ.Ο. FTI Touristik στην Δρέσδη, στις 24 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν, επίσης, το info desk της Ελλάδας, όπου τους δόθηκαν πληροφορίες και τους διανεμήθηκε έντυπο προωθητικό υλικό, ενώ σε έναν νικητή κλήρωσης ανά πόλη προσφέρθηκαν ως φιλοφρονητικό δώρο ελληνικά κρασιά, πάνινο σακίδιο ώμου και πετσέτα με το λογότυπο του ΕΟΤ.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την παρουσίαση της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών για όλο το χρόνο στο roadshow του T.Ο. Schauinsland-Reisen στο Αμβούργο στις 13 Ιουνίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022