Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυναντήσεις Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων με επαγγελματίες της Μαγνησίας στην TTR
Εκθέσεις

Συναντήσεις Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων με επαγγελματίες της Μαγνησίας στην TTR

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση της Μαγνησίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και τουριστικούς πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έδωσε δυναμικά το “παρών”, στην έκθεση TTR – Romanian Tourism Fair στο Βουκουρέστισε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Την πρώτη μέρα της έκθεσης έγινε συνάντηση των εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας με τον Έλληνα Πρέσβη στο Βουκουρέστι, κ. Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη, ενώ τις υπόλοιπες μέρες τόσο το κοινό όσο και τουριστικοί πράκτορες συναντήθηκαν με επαγγελματίες της Μαγνησίας και πραγματοποιήθηκαν κρατήσεις για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εκτός από το έντυπο υλικό, που διετέθει κατά τη διάρκεια της έκθεσης από εκπαιδευμένο προσωπικό στα ρουμανικά, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και σε εκδηλώσεις γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με την χορηγία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και του Δήμου Βόλου. Το ρουμανικό κοινό γεύτηκε τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, μέσω των φυλλαδίων που μας διέθεσαν οι χορηγοί, αναπτύχθηκαν οι προϋποθέσεις για εξαγωγές προϊόντων στο εξωτερικό από Ρουμάνους που ενδιαφέρονται να εισάγουν στις επιχειρήσεις τους ελληνικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε παρουσίαση της Μαγνησίας από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και τουριστικούς πράκτορες από γραφεία όλης της Ρουμανίας. Δημιουργήθηκαν επαφές, ούτως ώστε να συνεχιστεί η προβολή της Μαγνησίας στη Ρουμανία και στο άμεσο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης κληρώθηκαν πέντε τριήμερες διανυκτερεύσεις στην περιοχή και τέθηκαν οι βάσεις για διεξαγωγή fam trip στους συμμετέχοντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024