Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με φορείς του θαλάσσιου τουρισμού
Θαλάσσιος τουρισμός

Συναντήσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με φορείς του θαλάσσιου τουρισμού

Τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνάντησαν για θέμα που τους αφορούν εκπρόσωποι από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, την Ένωση Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού και της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος.

Με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, ο αντιπρόεδρος της κ. Σπύρος Γαλανάκης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Γιούλη Κουρούβανη.

Στη διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση του Συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που τον απασχολούν.

Ακόμη ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού. Στη διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.

Εκ μέρους της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Παράσχος Τσαγκάρης πρόεδρος, Ευάγγελος Τσώκος αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μαγιάτης, γενικός γραμματέας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ευάγγελος Σοφράς και Ιωάννης Μητσόπουλος.

Τέλος, συνάντηση με τον υπουργό είχαν και ο πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος κ. Σ. Κατσικάδης, ο αντιπρόεδρός της κ. Ι. Αλεξόπουλος και ο γενικός γραμματέας της κ. Κ. Ασβέστης. Η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τους τουριστικούς λιμένες της χώρας, ενώ αποφασίστηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την Ένωση.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024