Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις τουριστικών φορέων με τα ΔΣ των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ
ΕΟΤ

Συναντήσεις τουριστικών φορέων με τα ΔΣ των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ & Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ συναντάται με τις διοικήσεις τις διοικήσεις του ΞΕΕ, της ΠΟΞ και της ΓΕΠΟΕΤ, με σκοπό να διατυπωθούν από κοινού προτάσεις προς την Κυβέρνηση, 'προκειμένου να αποτραπούν βλαπτικές για τον ελληνικό τουρισμό αποφάσεις'.

Οι διοικήσεις των φορέων του τουρισμού ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα για συνάντηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Υπαλλήλων ΕΟΤ και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη 9 Απριλίου συναντήσεις με τις διοικήσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και για μεθαύριο Τετάρτη 10 Απριλίου συνάντηση με τη διοίκηση της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ).

Σκοπός των συναντήσεων, δηλώνει ο Σύλλογος είναι να διατυπωθούν από κοινού προτάσεις προς την Κυβέρνηση, προκειμένου να αποτραπούν βλαπτικές για τον ελληνικό τουρισμό αποφάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024