Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυναντήσεις Βουλγαράκη με τα προεδρεία Π.Ν.Ο., Ε.Ε.Α. και Ν.Ε.Ε.
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας,Αιγαίου & Ν. Πολιτικής

Συναντήσεις Βουλγαράκη με τα προεδρεία Π.Ν.Ο., Ε.Ε.Α. και Ν.Ε.Ε.

Διαδοχικές συναντήσεις με τα προεδρεία και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (Ε.Ε.Α.) και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ν.Ε.Ε.), είχε χτες ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης

Διαδοχικές συναντήσεις με τα προεδρεία και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας (Ε.Ε.Α.) και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ν.Ε.Ε.), είχε χτες<...>ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν θέματα των κλάδων. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ν.Ο. κ. Ιωάννης Χαλάς, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Α. κ. Μιχαήλ Σακκέλης και ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ. Γεώργιος Γράτσος.

Σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Βουλγαράκης θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024