Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Καλαντζή με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Καλαντζή με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) κ. πραγματοποίησε χτες το πρωί, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2006, ο ΥπουργόςΜακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας […]

Συνάντηση με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) κ. πραγματοποίησε χτες το πρωί, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2006, ο Υπουργός<…>Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Καλαντζής, συνεχίζοντας τις συναντήσεις εργασίας με τους εκπροσώπους των φορέων της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. Α.Ε., κ. Χριστόφορος Κουτίτας, και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Γιάννης Τσάρας, ενημέρωσαν τον υπουργό για το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του Οργανισμού, καθώς και για τα δρομολογούμενα μεγάλα έργα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ ο κ. Καλαντζής, από την πλευρά του, ανέφερε ότι “ο Ο.Λ.Θ. αποτελεί πρότυπο υγιούς οργανισμού, που λειτουργεί με πολύ καλούς ρυθμούς και αποτελεσματικότητα”.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι κ.κ. Κουτίτας και Τσάρας ευχαρίστησαν τον υπουργό για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Ο.Λ.Θ., εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει συνεχής και στενή συνεργασία των δύο πλευρών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024