Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση Λιάπη – ΟΣΠΑ με θέμα την ιδιωτικοποίηση των Ο.Α.

Συνάντηση Λιάπη – ΟΣΠΑ με θέμα την ιδιωτικοποίηση των Ο.Α.

Η πορεία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξηβρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2005, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών […]

Η πορεία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών μέσω του διεθνούς διαγωνισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη<...>βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2005, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ), καθώς επίσης και εκπρόσωπους της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΧΠΑ) και της Ένωσης Ιπταμένων Συνοδών και Φροντιστών (ΕΙΣΦ) των Ο.Α..

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΠΑ, “η Ομοσπονδία ζήτησε από τον κ. Λιάπη να ξεκινήσει διάλογος με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων για ανασυγκρότηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ενώ στην ίδια ανακοίνωση, ο υπουργός Μεταφορών φέρεται να διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι η προσπάθεια ανασυγκρότησης θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση, που αποτύχει η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Με αφορμή, εξάλλου, διαρροή πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε εκκαθάριση εν λειτουργία των Ολυμπιακών Αερογραμμών σε περίπτωση αποτυχία της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης η ΟΣΠΑ αναφέρει ότι “τα όσα φέρεται να δήλωσε (ο κ. Λιάπης) αργότερα στους δημοσιογράφους για εκκαθάριση εν λειτουργία της εταιρίας και δεν βρήκε το θάρρος να δηλώσει ενώπιόν μας, αποτελούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανταγωνιστών της εταιρίας ενόψει και της αυξημένης δραστηριότητας της θερινής περιόδου”.

Ωστόσο, στη συνέχεια, το απόγευμα της Πέμπτης, ακολούθησε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στην οποία τονιζόταν ότι “ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης εκφράζεται πάντοτε ο ίδιος είτε με δημόσιες δηλώσεις ή γραπτές ανακοινώσεις. Ότι είχε να πει περί των `Ολυμπιακών Αερογραμμών`, το ανακοίνωσε δημόσια κατά τη σημερινή σύσκεψη με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων των Ο.Α. Όλα όσα περί του αντιθέτου ψιθυρίζονται είναι παντελώς ανυπόστατα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024