Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση με το νεοεκλεγέν προεδρείο της Π.Ο.Ξ.

Συνάντηση με το νεοεκλεγέν προεδρείο της Π.Ο.Ξ.

Πετυχημένη αναμένεται ότι θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, όπως τόνισε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), ολοκληρώνοντας κατ` αυτόν τον τρόπο ένα κύκλο επαφών με…

Πετυχημένη αναμένεται ότι θα είναι η τρέχουσα χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, όπως τόνισε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά,<...>μετά το πέρας της συνάντησης που είχε με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.), ολοκληρώνοντας κατ` αυτόν τον τρόπο ένα κύκλο επαφών με τους φορείς του τουρισμού.

Σε δηλώσεις της η κα Πετραλιά επεσήμανε ότι μια σειρά από προβλήματα για τον ελληνικό τουρισμό είναι χρόνια και σε αυτή τη φάση ιεραρχούνται, ενώ υπογράμμισε την υπάρχουσα πολιτική βούληση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της Π.Ο.Ξ., κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, στάθηκε στην ύπαρξη πολλών προβλημάτων που μαστίζουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν και εξέφρασε την πεποίθησή του για την επίλυσή τους από τη νέα τουριστική ηγεσία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024