Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση με τον Αλογοσκούφη πραγματοποίησε χτες η Πετραλιά

Συνάντηση με τον Αλογοσκούφη πραγματοποίησε χτες η Πετραλιά

Θέματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που άπτονται του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συζήτησαν χτες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006, σε συνάντηση τους, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών…

Θέματα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, που άπτονται του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συζήτησαν χτες, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2006,<…>σε συνάντηση τους, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, και ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και είχε ως αντικείμενο την εξειδίκευση δράσεων, που θα συνδράμουν στην εξέλιξη της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία αποτελεί τομέα αιχμής για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Τα ειδικά θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των δύο υπουργών ήταν το νομοσχέδιο για τον ιαματικό τουρισμό, το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και προωθείται στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και η δημιουργία του μητροπολιτικού συνεδριακού κέντρου. Παράλληλα, εξετάστηκε η πορεία εφαρμογής του αναπτυξιακού νόμου όσον αφορά στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, η ανάπτυξη των οποίων θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024