Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας προέδρου του ΣΒΘΚΕ
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας προέδρου του ΣΒΘΚΕ

Οι δύο πλευρές εστίασαν στις ευκαιρίες και τις δυνατότητες συνεργασίας που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ των μεταποιητικών και των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και στις δυνατότητες συμμετοχής των μελών της Ένωσης σε προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου.

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος συνάντηση γνωριμίας μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και της νέας προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών θεσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), κας Ελένης Κολιοπούλου, παρουσία και της γενικής διευθύντριας του ΣΒΘΚΕ, κας Φρόσως Δαγλαρίδου.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν στην επιχειρηματικότητα τόσο στη Μαγνησία, αλλά και γενικότερα στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα κοινού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, όπως ζητήματα φορολογικού περιεχομένου, αδειοδοτήσεων και χρηματοδότησης των επιχειρήσεων. Επιπλέον οι δύο πλευρές εστίασαν στις ευκαιρίες και τις δυνατότητες συνεργασίας που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν μεταξύ των μεταποιητικών και των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και στις δυνατότητες συμμετοχής των μελών της Ένωσης σε προγράμματα του ΕΠΑΝΕΚ που διαχειρίζεται η ΑΕΔΕΠ, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου.

Η κα Κολιοπούλου δήλωσε ότι ο ΣΒΘΚΕ πρόκειται να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, προκειμένου το αεροδρόμιο να καταστεί βιώσιμο. Τέλος, συζητήθηκε η διεύρυνση και ενδυνάμωση της συνεργασίας της Ένωσης με το Δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, του οποίου μέλος είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος.

Την ίδια μέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, κ. Γιώργος Ζαφείρης, σε εκδήλωση που έγινε στο Βόλο στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε υπόμνημα με όλα τα καίρια προβλήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι το ΕΝΦΙΑ, η αύξηση φόρων καθώς και το “ειδικό τέλος διανυκτέρευσης”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024