Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Παπαδόπουλου – Πετραλιά

Συνάντηση Παπαδόπουλου – Πετραλιά

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, είχε κατά την επίσκεψή της στην Κύπρο η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα που άπτονται του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης…

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, είχε κατά την επίσκεψή της στην Κύπρο η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης<...>κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Κατά τη συνάντησή τους συζήτησαν θέματα που άπτονται του τουρισμού και της τουριστικής ανάπτυξης, ενώ εξερχόμενη από τη συνάντηση ανάφερε: “Η Κύπρος και η Ελλάδα ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε πολλούς νέους δρόμους να περπατήσουμε και ο τομέας του τουρισμού αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε. Αποφασίσαμε εδώ, κατά την διήμερη επίσκεψη μου, να συνεχίσουμε αυτή την πολύ στενή συνεργασία στον τομέα του τουρισμού”.

Και συνέχισε: “Πάντοτε εμείς οι Έλληνες είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς όταν βρισκόμαστε στην Κύπρο και θεωρούμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μας δίνει και έναν άλλο τομέα συνεργασίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι και μπορεί να είναι η ομπρέλα ασφαλείας για την περιοχή μας και για την ανάπτυξη της περιοχής και πρέπει να είναι και ο καταλύτης για την λύση του Κυπριακού”.
Η κυρία υπουργός έστειλε μήνυμα προς την Κύπρο λέγοντας ότι ο ευρωπαϊκός δρόμος της Τουρκίας περνά από την πράσινη γραμμή αλλά και από τον σεβασμό των διεθνών κανόνων. “Πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να σέβεται τους διεθνείς κανόνες και τις υποχρεώσεις της απέναντι στα κράτη-μέλη και αυτό να το αποδεικνύει έμπρακτα. Οι εντάσεις και τα όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση την ευρωπαϊκή της προοπτική”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024