Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πετραλιά με Δ.Σ. της ΠΟΕΤ

Συνάντηση Πετραλιά με Δ.Σ. της ΠΟΕΤ

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού κ. Γεώργιο Δούκα πραγματοποίησε η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας κ.Μάριος Τριβιζάς, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη…

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού κ. Γεώργιο Δούκα πραγματοποίησε η υπουργός<...>τουριστικής ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας κ.Μάριος Τριβιζάς, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση και τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού των τουριστικών γραφείων, την εκπαίδευση και κατάρτιση των ξεναγών αλλά και το αίτημα της ΠΟΕΤ να προχωρήσει η αστεροποίηση των τουριστικών λεωφορείων που συνδέονται με τα τουριστικά γραφεία.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην διαφημιστική εκστρατεία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού, στην βελτίωση των βασικών υποδομών όπως επαγγελματικές μαρίνες και λιμάνια και στον τουρισμό της περιφέρειας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024