Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Β. Σχοιναράκη με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού
Νομαρχία Ηρακλείου

Συνάντηση της Β. Σχοιναράκη με τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού

Επίσκεψη στη νομάρχη Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη πραγματοποίησε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Λίνα Μενδώνη, η οποία βρέθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου. Κατά τη […]

Επίσκεψη στη νομάρχη Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη πραγματοποίησε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, κα<...> Λίνα Μενδώνη, η οποία βρέθηκε στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Σχοιναράκη συζήτησε με την κα Μενδώνη ευρύτερα πολιτισμικά θέματα που απασχολούν το Νομό. Επιπλέον, η κ. Σχοιναράκη ενημέρωσε την κ. Μενδώνη σχετικά με το αίτημα που έχει καταθέσει η ίδια, ως πρόεδρος της διανομαρχιακής, μη κερδοσκοπικής, αστικής εταιρείας “Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας” από τον Μάιο του 2009, στο Υπουργείο Πολιτισμού, για τη σύνταξη αναλυτικού φακέλου με σκοπό την αναγνώριση του “Κρητικού Διατροφικού Πολιτισμού” ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας από την UNESCO. Για το σκοπό αυτό μάλιστα στα πλαίσια των δράσεών του το Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας ξεκίνησε από το Μάρτιο του 2009 έναν διάλογο με τη Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024