Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της υπουργού Τουρισμού με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ
Συνάντηση

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ

Στη συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΕΟΤ, η Υπουργός Τουρισμού διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει κανένα εργασιακό πρόβλημα για το σύνολο των στελεχών των υπηρεσιών του Tουριστικού Tομέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΟΤ στη συνεδρίαση της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2012 αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού ενόψει της διαδικασίας αναδιάρθρωσης των φορέων του δημοσίου, η οποία αφορά άμεσα και τον ΕΟΤ.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012.

Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα, η υπουργός άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του συλλόγου και διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει κανένα εργασιακό πρόβλημα για το σύνολο των στελεχών των υπηρεσιών του τουριστικού τομέα.

Όσον αφορά την οργάνωση του ΕΟΤ, η κα υπουργός δήλωσε ότι απόφαση της Κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και ο εμπλουτισμός του ΕΟΤ με όλες τις αρμοδιότητες που του είναι απαραίτητες για να ανταποκριθεί με επιτυχία στην αποστολή του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Κεφαλογιάννη παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το νέο γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι πρόθεσή του είναι να διοικήσει αποτελεσματικότερα τον Οργανισμό και να συνεργαστεί αρμονικά με το προσωπικό του.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στο ίδιο θετικό κλίμα με την κοινή διαπίστωση ότι στόχος και της υπουργού Tουρισμού και των εργαζομένων του ΕΟΤ είναι η αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού προϊόντος και η αποτελεσματικότερη προώθησή του στη διεθνή αγορά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024