Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Γ. Αλογοσκούφη με φορείς του τουριστικού κλάδου
Εφαρμογή οικονομικών μέτρων για τη στήριξη του τουρισμού

Συνάντηση του Γ. Αλογοσκούφη με φορείς του τουριστικού κλάδου

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου είχαν χθες συνάντηση με εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου της χώρας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η εφαρμογή των οικονομικών μέτρων για τη στήριξη…

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου είχαν χθες συνάντηση με εκπροσώπους φορέων του τουριστικού κλάδου της χώρας<...>. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η εφαρμογή των οικονομικών μέτρων για τη στήριξη του τουριστικού κλάδου, τα οποία έχουν ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή. Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει η επεξεργασία των απαιτούμενων νομοθετικών παρεμβάσεων για τα οικονομικά μέτρα, τα οποία θα περιληφθούν στο πρώτο Σχέδιο Νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή. Πριν από την κατάθεση του Σχεδίου Νόμου θα υπάρξει νέα σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Aρη Σπηλιωτόπουλου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, κ. Νίκος Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γεράσιμος Φωκάς. Από πλευράς ΥΠ.ΟΙ.Ο. μετείχαν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος και ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Δρόσος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024