Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το ΔΣ του ΣΕΤΕ
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το ΔΣ του ΣΕΤΕ

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι η μετά-Brexit εποχή, τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τον τουρισμό στο πλαίσιο του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στις αφίξεις τουριστών από την Κίνα η επιδημία του κορωνoϊου, αλλά και οι επιπτώσεις στον τουρισμό που υπάρχουν στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου λόγω του μεταναστευτικού.

Οι προοπτικές του ελληνικού τουρισμού, σε μία περίοδο σημαντικών προκλήσεων, αλλά και μεγάλων ευκαιρίων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του αναπλ. υπουργού Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του ΣΕΤΕ, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Ρέτσου, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι η μετά-Brexit εποχή, τα προγράμματα ΕΣΠΑ για τον τουρισμό στο πλαίσιο του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στις αφίξεις τουριστών από την Κίνα η επιδημία του κορωνoϊου, αλλά και οι επιπτώσεις στον τουρισμό που υπάρχουν στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου λόγω του μεταναστευτικού.

Όπως είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης, αποτελεί προτεραιότητα της ελληνικής Κυβέρνησης η στήριξη του κλάδου του τουρισμού, που λειτουργεί και σαν βαρόμετρο της εξωτερικής πολιτικής και της οικονομίας.

Ο αναπλ. υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε ακόμα το ΣΕΤΕ για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για ξένες επενδύσεις στη χώρα, μετά τα πρόσφατα ταξίδια του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022