Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Π. Γερουλάνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ειδική αναφορά στη μείωση του ΦΠΑ στο 6,5%

Συνάντηση του Π. Γερουλάνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια είχε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, με τον οποίο συζήτησε θέματα που απασχολούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη συνάντηση έδειξε ο κ. Παπούλιας για το νέο νόμο για τον…

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια είχε χθες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος,<...> με τον οποίο συζήτησε θέματα που απασχολούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη συνάντηση έδειξε ο κ. Παπούλιας για το νέο νόμο για τον Κινηματογράφο. Κατά την έξοδό του ο κ. Γερουλάνος αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημείωσε πως η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα προέλθει κυρίως από τον τουρισμό. Έκανε ειδική αναφορά στη μείωση του ΦΠΑ στο 6,5% και τη σημασία που έχει για την ενίσχυση της απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται φέτος και στο επίπεδο των κρατήσεων από Αγγλία και Γερμανία, ενώ ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στο άνοιγμα των νέων αγορών όπως η Ρωσία, η Κίνα και το Ισραήλ που αναμένεται να ενδυναμώσει και να ανανεώσει τον τουριστικό πληθυσμό της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024