Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του υπουργού Τουρισμού με την HellasCert για θωράκιση του τουρισμού
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με την HellasCert για θωράκιση του τουρισμού

Στο κέντρο της συνάντησης του υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη με αντιπροσωπεία της HellasCert βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.

Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης υποδέχθηκε στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης HellasCert, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης, κ. Ιωάννη Καλλιά.

Στο κέντρο της συνάντησης βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού, ο κ. Καλλιάς δήλωσε: “Ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είναι ένας από τους κλάδους με την μεγαλύτερη ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία που αποτελεί τεράστιο εθνικό κεφάλαιο για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Υποχρέωσή μας, απέναντι στα εκατομμύρια των επισκεπτών, αλλά και στις χιλιάδες των εργαζομένων που απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο, είναι η θωράκισή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η πιστοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ένα πολύτιμο εργαλείο, προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό”.

Εκτός από τον κ. Καλλιά, την HellasCert εκπροσώπησαν ο κ. Ιωάννης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ, ο κ. Δημήτρης Σούκης, μέλος του ΔΣ και ο κ. Χαράλαμπος Αγγελούδης, επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της HellasCert για θέματα τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024