Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση Βάλβη με την Επιτροπή Τουρισμού της ΕΝΑΕ
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Βάλβη με την Επιτροπή Τουρισμού της ΕΝΑΕ

Με μέλη της Επιτροπής Τουρισμού της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) συναντήθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ηρακλής Βάλβης, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές να έχουν μια συνεργασία γύρω από ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική προβολή…

Με μέλη της Επιτροπής Τουρισμού της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) συναντήθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κ. Ηρακλής Βάλβης, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στις δύο πλευρές<...>να έχουν μια συνεργασία γύρω από ζητήματα, που αφορούν στην τουριστική προβολή των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποιήθηκε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ η έγκριση του προγράμματος τουριστικής προβολής των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για το 2008, ενώ, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, με σκοπό τον πληρέστερο και καλύτερο συντονισμό στον τομέα της τουριστικής προβολής.

Οι δύο πλευρές, τέλος, αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την προετοιμασία συνάντησης σε σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών τουριστικής προβολής και την πολιτική ηγεσία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024