Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣυνδέσεις WiFi στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Συνδέσεις WiFi στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας

Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα προσφέρουν στο εξής τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, σε μια προσπάθεια της Κυβέρνησης εκσυγχρονισμού τους. Το αεροδρόμιο της Χίου μαζί με τα αεροδρόμια της Ρόδου, του Ηρακλείου, της Κω, της Θεσσαλονίκης και της Κέρκυρας θα είναι τα πρώτα αεροδρόμια…

Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα προσφέρουν στο εξής τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, σε μια προσπάθεια της Κυβέρνησης εκσυγχρονισμού τους. Το αεροδρόμιο της Χίου μαζί με τα αεροδρόμια της Ρόδου, του Ηρακλείου, της Κω, της Θεσσαλονίκης<...>και της Κέρκυρας θα είναι τα πρώτα αεροδρόμια, στα οποία θα υπάρχει WiFi.

Η εξέλιξη αυτή, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, “διευκολύνει αρκετούς ταξιδιώτες, ιδιαίτερα νεότερων ηλικιών και δημιουργεί μία πιο σύγχρονη εικόνα για την χώρα μας στους τουρίστες. Βεβαίως δεν είναι το μόνο που πρέπει να κάνουμε στα αεροδρόμια. Υπάρχει μία συνολικότερη σφαιρική προσέγγιση του θέματος μέσα στην οποία εντάσσεται και η προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων για τα αεροδρόμια, ή η κατασκευή έργων με την μέθοδο συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να προχωρήσει πιο γρήγορα ο εκσυγχρονισμός των περιφερειακών μας αεροδρομίων».

Αναφερόμενος δε στο θέμα επέκτασης του αεροδρομίου της Χίου, το οποίο υπάρχει σε εκκρεμότητα, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως υπάρχουν δικαστικές εμπλοκές και η Κυβέρνηση, όπως Κάθε κυβέρνηση πρέπει να περιμένει να τελειώσουν αυτές οι δικαστικές εμπλοκές γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε “είμαστε κράτος δικαίου και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή εφόσον υπάρχουν εκκρεμότητες στα δικαστήρια. Όταν οι εκκρεμότητες αυτές τελειώσουν, η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου της Χίου είναι θέμα απόλυτης προτεραιότητας της κυβέρνησης».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024