Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεχόμενη η αύξηση των τουριστικών αφίξεων των Ρουμάνων στην Ελλάδα
Εκθέσεις

Συνεχόμενη η αύξηση των τουριστικών αφίξεων των Ρουμάνων στην Ελλάδα

Το εμπορικό κέντρο ParkLake υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή πάνω από 45.000 επισκέπτες, στην πρώτη παρουσίαση της έκθεσης Grecia Panorama για την Ελλάδα, στις 20-21 Ιανουαρίου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης Grecia Panorama για την Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο ParkLake στο Βουκουρέστι, στις 20-21 Ιανουαρίου. Μετά από χρόνια απουσίας της Ελλάδας, δόθηκε η ευκαιρία σε σημαντικούς εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού όσο και της γαστρονομίας να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με το ρουμανικό κοινό, έτσι ώστε να προωθηθούν δυναμικά ελληνικοί προορισμοί και προϊόντα.

Χιλιάδες ήταν οι Ρουμάνοι επισκέπτες που ενημερώθηκαν για την Ελλάδα, και που συμμετείχαν στις πλούσιες εκδηλώσεις της διοργάνωσης με γαστρονομικά events, αλλά και μουσικο-χορευτικά θεάματα, όπως με την πολύτιμη συμβολή του συγκροτήματος της Ελληνο-Ρουμανικής Ομοσπονδίας. Τα εκατοντάδες δενδρύλλια ελιάς που μοιράσθηκαν στους επισκέπτες της έκθεσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου έγιναν πραγματικά ανάρπαστα, όπως και η συμμετοχή του κόσμου στην ζωντανή παράσταση που έδωσε το συγκρότημα Fortissimo ήταν εξαιρετικά ζεστή.

Το εμπορικό κέντρο ParkLake υπολογίζεται ότι επισκέφθηκαν τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή περισσότεροι από 45.000 επισκέπτες που σημαίνει ότι το δυνατό promotion για την Ελλάδα είχε σημαντικούς αποδέκτες, όπως αντίστοιχο ενθουσιασμό είχε το κοινό με τον διάσημος chef Joseph Hadad ο οποίος διοργάνωσε ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις.

Στην έκθεση συμμετείχαν τα μεγαλύτερα γραφεία που φέρνουν τουρισμό στην Ελλάδα με μεγάλες προσφορές, όπως Pararela45, Eurolines – TUI, EXIMTUR, Meli Tours, ενώ σημαντική παρουσία με περίπτερα και πλούσιες εκδηλώσεις είχαν οι: EOT, Οργανισμοός Τουρισμού Χαλκιδικής, Olympos, Terra Creta, Falcon, Belize Development, Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΣ – Συναιτερισμός Μέγας Αλέξανδρος, Alexandrion, G Hotels. Τιμώμενος προορισμός της έκθεσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρουμανία, του Υπουργείου Τουρισμού/ΕΟΤ, του Ελληνο-Ρουμανικού Επιμελητηρίου και όλων των σημαντικών τουριστικών φορέων της Ελλάδας ΣΕΤΕ, fedHATTA, ΠΟΞ, ΞΕΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των γραφείων τουρισμού της Ρουμανίας οι αφίξεις των Ρουμάνων στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται και για την τουριστική σεζόν του 2018, ενώ αντίστοιχα γίνεται προσπάθεια περεταίρω “εκπαίδευσης” όσο και ανοίγματος νέων προορισμών και παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024