Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεδρίαση κυβερνητικής επιτροπής με θέμα τον τουρισμό

Συνεδρίαση κυβερνητικής επιτροπής με θέμα τον τουρισμό

Με θέματα που σχετίζονται με το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης συνεδρίασε σήμερα η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή. Κατά τη συνεδρίαση η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αφού επεσήμανε…

Με θέματα που σχετίζονται με το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης συνεδρίασε σήμερα η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρία<...>του πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή. Κατά τη συνεδρίαση η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αφού επεσήμανε ότι οι προσπάθειες των δύο τελευταίων ετών αποδίδουν καρπούς έκανε αναλυτική παρουσίαση για τα νομοσχέδια που προωθεί το υπουργείο για τον ιαματικό τουρισμό και τον αγροτουρισμό.

Όπως δήλωσε η υπουργός, “το παραδοσιακό τουριστικό προϊόν “Ηλιος – Θάλασσα” πρέπει να εμπλουτιστεί και με άλλες μορφές τουρισμού”. “Θεωρώ” ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η ανάπτυξη του Τουρισμού είναι κρίσιμο στοιχείο και σημείο, είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας”. “Ήδη έχουμε μεγάλη αύξηση φέτος και, όπως προχωρούμε – και προχωρούμε κάθε μέρα και καλύτερα – του χρόνου είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε ακόμη περισσότερη. Η Ελλάδα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς. Ο στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε την Ελλάδα στους πρώτους δημοφιλέστερους προορισμούς που υπάρχουν” κατέληξε η κα υπουργός.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024