Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνένωση δυνάμεων και κοινή φωνή των Τουριστικών Γραφείων
Κοινή συνεδρίαση των ΔΣ των ΗΑΤΤΑ, HAPCO, ΠΕΤΑΓΑ και E.Τ.Γ.Μ-Θ

Συνένωση δυνάμεων και κοινή φωνή των Τουριστικών Γραφείων

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε άριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η κοινή ανοιχτή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνδέσμων ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων), ΠΕΤΑΓΑ (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών) καιEΤΓΜ-Θ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε άριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η κοινή ανοιχτή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των<...> Συνδέσμων ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), HAPCO (Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων), ΠΕΤΑΓΑ (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών) καιEΤΓΜ-Θ (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης), το Σαββάτο 31 Οκτωβρίου στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα βασικά κοινά κρίσιμα προβλήματα του κλάδου των Τουριστικών Γραφείων και τα μέλη των τεσσάρων Διοικητικών Συμβουλίων κατέγραψαν θέσεις – προτάσεις που θα υποβληθούν συντεταγμένα στη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Παράλληλα συμφωνήθηκε να υπάρχει ένας συνεχής ανοιχτός διάλογος και να καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος των Τουριστικών Γραφείων. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η ενότητα του κλάδου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προσφέρει.

Την ανοιχτή συνεδρίαση παρακολούθησαν μέλη των συνδέσμων, τα οποία έθεσαν τους προβληματισμούς τους, αλλά και ενημερώθηκαν για τους κοινούς στόχους των φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024