Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία ΕΟΤ και Υπερνομαρχίας Αθήνας – Πειραιά για προβολή και διαφήμιση

Συνεργασία ΕΟΤ και Υπερνομαρχίας Αθήνας – Πειραιά για προβολή και διαφήμιση

Η κοινή δράση της υπερνομαρχίας και του ΕΟΤ σε θέματα προβολής και διαφήμισης της Αθήνας και του Πειραιά σε επίπεδο Νομαρχιών συμφωνήθηκε σε συνάντηση του προέδρου του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη […]

Η κοινή δράση της υπερνομαρχίας και του ΕΟΤ σε θέματα προβολής και διαφήμισης της Αθήνας και<...> του Πειραιά σε επίπεδο Νομαρχιών συμφωνήθηκε σε συνάντηση του προέδρου του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη με την υπερνομάρχη Αθηνών – Πειραιώς Φώφη Γεννηματά.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν, επίσης, ιδέες και απόψεις για τη γενικότερη προβολή της χώρας και του λεκανοπεδίου ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ συναντήθηκε, επίσης, με τον το γενικό διευθυντή στην Ευρώπη της Delta Airlines Roland Well. Η αεροπορική εταιρία εμφανίζεται αισιόδοξη για την αύξηση των επισκεπτών – τουριστών στην Ελλάδα.

Προς τούτο η Delta ενισχύει τον αριθμό των πτήσεών της από τον μήνα Μάϊο 2003 από και προς τη χώρα μας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί και με ανταποκρίσεις μέσω της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας Aegean Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024