Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία HAPCO και Digi.Travel
Ηλεκτρονικός τουρισμός

Συνεργασία HAPCO και Digi.Travel

Το Digi.Travel θα καλύψει στις 11 Οκτωβρίου μια ευρεία θεματολογία αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού καλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις.

Η Travel Media Applications (TMA), διοργανώτρια εταιρεία του Digi.Travel με θέμα τον ηλεκτρονικό τουρισμό, που γίνεται Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο του Black Sea Tourism Forum & Workshop στο Μουσείο Ακρόπολης, προσφέρει στα μέλη του HAPCO ειδική τιμή συμμετοχής από 150 ευρώ+ΦΠΑ στα 100 ευρώ+ΦΠΑ.

Οι εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο είναι ραγδαίες και ο τουρισμός είναι ο κλάδος που ενσωματώνει πρώτος τις νέες εφαρμογές. Η πληρέστερη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου είναι επιβεβλημένη ούτως ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία και πλέον αποτελεσματική δραστηριότητα στην online πραγματικότητα, καθώς η τεχνολογία είναι πλέον απαραίτητη όχι μόνο στην πώληση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και σε όλα τα στάδια του marketing και της διανομής.

Το Digi.Travel θα καλύψει μια ευρεία θεματολογία αναφορικά με τις εξελίξεις στον χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού καλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις ενώ θα υπάρξουν και αναφορές σε επιμέρους θέματα που ενδιαφέρουν τους τουριστικούς επαγγελματίες, καθώς και ενα training workshop.

Η γλώσσα του Digi.Travel είναι η αγγλική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024